Olen jo muutaman päivän ajan luonnostellut jos jonkin näköstä ompelu -juttua, mutta mikään ei näytä miltään, mistää ei tule mitään ja missään en onnistu. Kaikki 12300000 koulukirjaa vaan oottaa pöydällä, että millon alan lukea kokeisiin ja valmistautua koeviikkoon. En edelleenkään tajua miksi menin lukioon...
No jokatapauksessa... Niin siis se inspiraatio. Sain inspiraation. Haluan tehä kivan tummansinisen laukun napakasta kankaasta, pitkähköllä hihnalla ja isolla rusetilla. Ja että mihinkö se inspiraatio kaatu? No siihen, että meijän paikkakunnan iiiiso kangaskauppa  lopetti ja tilalle tuli semmonen pikkunen snögö. Nykyään siinä entisen kangaskaupan loppuosassa on kuntosali, jossa minäkin käyn kun jokukin kokenut bodaaja kuluttamassa kaloreita  Niin mutta siis, se uusi kangaskappa on söpö ja siellä on kiva myyjä,mutta kun se on pieni ja pieneen putiikkiin ei mahu paljon tavaraa, joten vaihtoehdot ovat kutakuinkin raidallinen tai kukallinen kangas, ota tai jätä. Voiko olla turhauttavampaa?
Sitten kun löysin netistä kivan idean,mitä voisi c-kaseteista tehä, niin koko homma kusas siihen kohtaan, että a) en löytänyt kivoja kasetteja b)pitäisi käydä siellä pienessä kangaskaupassa vetoketjuja. Vetoketjujen värivalikoima on myöskin pienentynyt, joten se siitä sitten. Ah tätä elämän ihanuutta! Täytynee varmaan tilata netistä. Onko kukaan tilannu vetoketjuja tai muita käsitöihin liittyviä tilpehöörejä joltain nettisivustolta? Ja jos on, niin mistä ja onko kalliita?