Niinkun tuossa aijemmassa postauksessa jo kerroinkin (kait?) niin olin perjantai-lauantai eli tänään ja eilen, kerhonohjaaja leirillä! Huhhuh, ei voi kyllä muuta sanoa. Nukkumaan päästiin vasta klo3 ja herätys oli jo puoli 9. Minä tosin heräsin jo vähän yli 7 ja kaikki kiitos kuuluu siitä leirin pojille, jotka päättivät rynnätä meijän huoneeseen heti aamutuimaan. No, vähän on väsyny olo, mutta kohta minä menenkin nukkumaan, siis kunhan olen käyttänyt Netan lenkillä. Niin ja vaikka yöunet jäikin leirillä vähille, niin oli siellä silti hauskaakin.  Me tutustuttiin siellä siihen, että miten kerhoa kuuluu vetää. Me myös pelailtiin erillaisia pelejä, joita sitten voi niitten kerhomuksujen kanssa pelata. (se oli muuten ihan sika hauskaa ) Niin ja sitten me askarreltiin, jotta osataan sitten askarrella niitten kerholaisten kanssa.

Tehtiin tällasia hauskoja magneetteja. Ei näitten teko mitään älyllistä suoritusta vaatinu. Länttäsin vaan kuumaliimapyssyllä liimat magneettin ja kiinnitin noihin kuvioihin  Mutta eipäkait niille kerholaisille tarvihekkaan mitään kauhean vaikeeta puuhaa olla. Minusta ainakin näitä oli kiva tehä (aijon tehä myös näitä kotona...onneks Tiimarissamme on parhaillaan alennusmyynti!)

 

Tein myös tämmösen "taulun"  äitille. Äiti kun tykkää Bioneista. Tämän tekeminenkin oli hyvin iisiä, eli helppoa:                

1. Valitse servetistä/serveteistä kuva/kuvia.

2."Kuori servetistä kaikki kerrokset pois, niin että jälelle jää vaan tuo yksi kuvallinen kerros.

3.Sitten leikkaa kuva.

4. Laita kuvan paikalle vähän lakkaa (en muista lakan nimeä, mutta sitä saa esim. Tiimareista) ja sitten laita kuva lakan päälle. Sitten levitä lakkaa kuvan keskeltä reunojen yli, niin että reunatkin jää kiinni tuohon puuhun, tai mihin nyt sittern haluaakaan sen kuvan laittaa. Lakka kuivuu näkymättömäksi...                      

Sen jälkeen kun kuva on kokonaan lakattu, niin se jätetään kuivumaan ja se on siinä... Tosi simppeliä  Tätäkin aijon ehottomasti kokeilla kotona!

Että tämmöstä me siellä leirillä touhuttiin. Minä vaan tuossa katoin kalenteria, että olen ollu leirillä kaksi viikonloppua peräkkäin. Nyt tässä välissä minulla on kaksi viikonloppua "vapaata" ja sitten sen jälkeen menen viikonlopuksi itä-suomeen ja sitten, kun tulen itä-suomesta, lähden siitä viikon kuluttua viikonlopuksi varkkaleirille ohjaajaksi. On se sitten mukavaa tämä leireily

Mukavaa lauantai.iltaa!