Niin siitä on muutama päivä, viikko? On ollu paljon tekemistä, niin ei vain ole tullut kirjoitettua. Viikko se taas mennä tupsahti ja tuntuu, että päivät menee tavallistakin nopeampaa, nyt kun koulukin on alkanut! Ilmottauduin muuten eilen taas kerran siihen kansalaisopiston käsityöpiiriin  Ajattelin ruveta tekemään siellä... no, sen näkee sitten,  varmaankin ehkä tuota noin niin... no juu.

Niin muuten vaikka en pidäkkään erikoisemmin neulomisesta, mutta kyllä minäkin silti neulon. Tällä hetkellä teen kaulahuivia vaaleanvihreestä Kitten Mohairista  Olen vasta ihan alkutekijöissä, joten laitan kuvaa sitten tuonnempana, kun siinä on jo jotain mitä kuvatakkin!

Tähän loppuun ajattelin vielä läntätä kuvia!

Simo (Simppa) se osaa nauttia kesästä :) Simo aina tykkään nukkua meidän kuistin tuolilla, niinkun toisesta kuvasta huomaa. Siinä se saatta nukkua öitäkin, kun ei sisälle halua tulla. Ennen Simppa tykkäsi nukkua minun sängyssä ja joskus yölläkin heräsin siihen, kun Simo omi peittoni. Mutta nykyään sitä ei paljoa näe, muuta kun ruokaikoina! :)

Niin ja onhan meillä sitten Netta! Netan kanssa tykkään käydä lähestulkoon jokapäivä n.3-5 km lenkin. Netta ei oikeastaan ikinä vedä, paitsi sillon, kun toinen nelijalkainen tulee vastaan. Sillon on koko persus irrota, kun häntä heiluu niin mahottomasti :) Ylensä myös paraskaverini E on mukana.

Sitten meillä on vielä kaksi hamsteria: Ernesti ja Taavi plus neljä akvaariota kaloineen...

Mutta nyt se taitaa olla aika mennä lenkille, kun tuo musta nelijalkainen sitä vaatii, meinaan on lenkkiaika :) Eli se on moro!