Viime kerralla innostaja(isos)-koulutuksessa meille kerrottiin semmosesta, kun "Naisten pankki". Jos nyt oikein ymmärsin niin, se on naisia varten järjestetty, ja nyt meille tarjottiin semmosta, että halukkaat voisi neuloa sukkia tuota naisten pankkia varten. Jos tekee kolme paria sukkia, sillä saa yhdelle naiselle jo ammatin. Tottakai lähdin mukaan. Srk kustansi langat.

 

Nyt olen jo ensimmäisen sukan kantapäässä menossa hyvää vauhtia. Kuvanotto hetkellä varsi oli vielä kesken.
Minun ei tarvihe tehä kun yhet parit ihan perus naisten sukkia.   Ei mulla kyllä aika oiskaan riittäny mihinkään palmikko sukkiin..Tässä tulee kuitenkin pitkästä aikaa tehtyä jotain käsitöitä. On nyt vähän ollu retuperällä. Mutta yritän taas alotella jotakin hommaa. (lue: yritän saada ne 101 rästihommaa tehtyä )

Niinkun eilen jo kirjottelinkin pikasesti, että lunta tuli ihan kiitettävästi. No, kävin vielä myöhemmin ottamassa ulkona kuvia, kun koko illan oli ensin pyryttäny.

Tuli varmaan semmonen 10cm lunta. Aamulla tosin ilma oli jo lämmenny sen verran, että pakkaslumi oli märkää ja muuttunut inhottavaksi loskaksi, joka kastelee joka paikan. Ehkä tää talvi vielä tästä...