Jippii! Tulihan niitä pottuja, vaikka vähän epäilytti. Ei se mikkään iso pläntti etes ollu!(niinkun varmaan voi jo määrästäkin todeta) Oisin antanu niitten vielä siellä kasvaa, mutta kun äitille iski joku laitetaan piha kuntoon -vimma, niin pitihän ne nyt nykiä jo sitten ylös, mutta ihan tyytyväinen olen tuohon saaliiseen, meinaan kun muistelee, että mitä äiti sai "saaliiksi" muutama vuosi sitten niin... Silloin tuli ihan muutama (6) hassu pikkunen peruna Nauru Nyt kun tuosta äkkiseltään vilasen, niin on siinä joku muutamakymmenen perunaa.

Minulla on vielä toinenkin pläntti, se saa siellä vielä olla!

Asiasta toiseen... Voi että kun osaa olla jalat kippeet. Tänään meillä oli liikunnassa yleisurheilua. Juostiin pikajuoksua ja loikittiin pituutta ja nyt jalat kiittävät tästä tunnin rääkistä.

No, ei kait tässä muuta "maatamullistavaa" asiaa sitten ollutkaan. Myöhemmin laitan tänne kuvan kankaasta, josta olisi tarkoitus mekko väsätä, niin ja onhan sitten vielä ne tyttövauvan housut ja... No joo, ehkä minä tästä nyt menen paistamaan lettuja! Kieli ulkona