Meijän elukat on ehkä mailman ihaninta mitä tiiän! Kahtokaa nyt

Meijän Netalla on ihanat suklaan väriset silmät. Netta on muutenki.. no, se on Netta

Sitten on minun hamsterini Viuhti (=Viuhi,Vihnu...rakkaalla lapsella on monta nimeä) Viuhti on ehkäpä mailman lihavin kääpiöhamsteri mitä oon koskaan nähny!  Olevinaanhan sen pitäs kääpiö-mallia olla, mutta kun herralle taitaa tuo ruoka maistua. Äiti oli kesän aikana tainnu antaa Viuhtille jos jonkun näkösiä herkkuja. Se oli saanu mm. persikkaa. Minä annoin sille sitten vattua ja viinirypälettä.

Sitten on minun "vauva" -Väinö. Tykkäsin Väinöstä (=Väsä,Vänni.Väpätti) heti kun se meille vaan tuli. Nykyään piän sitä melkein joka päivä sylissä. Siinä on muuten joku jännä juttu. Nimittäin kun veljeni P yrittää Väpää ottaa, niin herra käy päälle kun yleinen syyttäjä, eikä anna P:n laittaa heiniäkään tai siivota kakkalaatikkoa, mutta minulle se ei mukise yhtään. Senkun vaan otan sen häkistä ja laitan heinää ja siivoan kakkalootan  Siis en nytt sillä sano, että Väinö olisi luonteeltaan ilkeä, mutta se on vähän tempperamenttinen!

Sitten on meijän kolli, Simo. Simo kun tuli meille, se ei juriikaan ollu muutakun luuta ja nahkaa, mutta kahtokaahan nyt. Se on lihonu kun viimestä päivää. Johtuneiskohan siitä, että muutama päivä sitten se kanto meille rotan, ja lihavan ja iso semmosen. Lisäksi kun kouluun kävelee, niin meijän polulta löytyy linnun ja hiiren raatoja. Simolle ostettiin oma telttakin...

Tuolla se sitten enimmäkseen aikaansa kuluttaa nukkumalla päivin ja joskus öinkin. Sisällä se aina kiipustaa minun sänkyyn nukkumaan, ja mitenkäs muutenkaan kun tyynylle.

Sitten viimeisimpänä esittelyssä on meijän rapu: Elma. Aluksi en Elmaa voinu sietää yhtään, mutta nyttenkin tänä aamuna annoin sille kädestä saksiin ruuankin jopa! Se on aika ruma otus, mutta on se komee! Se on kans aika persoonallinen ja seurallinenki. Nukkuu aina tuossa pumpun päällä valon alla.

Tässähän ne nytt sitten lyhykäisyydessään oli. Ajattelin tämmösen pikapostauksen tehä, kun näistä eläin jutuista oli tykätty tuossa alemmassa arvonta-postauksessa.  Mutta nyt toivotan kaikille hyvät viikonloput.

Annu kiittää ja kuittaa...