Alotan tämän postauksen kertomalla, että minulla on flunssa!! Olo on kun täryjyrän alle jäänyt, nenä vuotaa, silmät vuotaa, ääni on käheä, yskittää ja sitä rataa. Ja oloahani ei suinkaan yhtään helpottanut se, että kävin eilen 3km lenkillä ilman pipoa  Niin ja huomenna pitäis koulun kanssa mennä uimaan... Välillä kyllä ihmettelen, että mihin ne aivoni katoaa <= Mutta onneksi olin laittanut päälleni lämpimän fleecen, jossa on yliduuri fleece huppu, joten tempasinpas sitten sen päähäni  Jotain toivoa sentään...?

Sitten varsinaiseen aiheeseeni. Sain koulussa vauvvan vaatteet valmiiksi ja tässä on nyt sitten lupaamani kuvat

Vauvvan paita  (Toinen hiha näyttää vähän pitemmälle johtuen siittä, että en asetellut paitaa tarpeeksi hyvin, vaa länttäsin sen vaan lattialle=))

vauvvan housut

Ja tässä ne nyt on sitten kokonaisuutena  Nuo nyt on ihan vaan tollaset perus perus perus vaatteet, joita varmasti jokainen onnistuu onpelemaan, mutta kun nyt ei oikein ole napannut vielä mikään haastavampi...

Sitten... Kun nyt olen tuossa joku kerta uhonnut, ettei neulominen ole ollenkaan minun juttuni, niin otin nyt sitten ihteäni niskasta kiinni ja päätin tehdä äitilleni pontcon Puron revontulet ja iltanuotio langasta. Olen vielä vasta sillä kokeilu tilkku asteellaa, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Tässä siis 18s:n kokeilutilkkuni...

Tuossa monisteessa tuon lankakasan alla on se neulemalli, jollaista meinasin pontchoon tehä ja sitä olenkin nyt tuolla Purolla tuohon tilkkuun harjoitellu, mikäli siitä saa selvää.  Neule malli on ihan yks.kert. pelkkää oikeata ja välillä vähän nurjaa. Malli on nimeltään Vinoruudut. Laitan tähän nyt kuitenkin sen ohjeenkin:

1. krs: *1n, 7o*

2. ja 8.krs: *1o, 5n, 1o ,1n*

3. ja 7.krs: *2o, 1n, 3o, 1n, 1o*

4. ja 6.krs: *2n, 1o, 1n, 1o, 3n*

5. krs: * 4o, 1n, 3o*

Ja * tarkoittaa toistoa. Jätin muuten reunoihin yhden reunasilmukan, jonka tein oikeaksi. 

Niin joo...löysin muuten tekemiäni rintarosseja ja tässä nyt niistä yksi, jonka tein äidilleni!

Jostakin syystä kaikki talomme kamerat tahtoivat vaihtaa rintarossin oikean värin violetin, siniseksi... Noita rosseja siis tein vuosi sitten joululahjoiksi. Kuva on muuten sama, kuin äitini tekemässä sivupohjassa  Ite olen taaskin kaikki kuvat ottanut ja tykkään uudesta sivupohjasta ihan kamalasti!!

Ja nyt tähän loppuun ajattelin laittaa Tiuhtin ja Viuhtin ruokailu kuvat ja pienen tervehdyksen heiltä!!

"No joo, moi vaan taas. Me ollaan tuossa kuvassa justiinsa kilpaa syömässä. Meidän suurta herkkua on omena ja kurkku ja kyllä me vähän porkkanastakin tykätään. Makaroonit ja riissi on kyllä semmosta moskaa, jota me ei suuhumme tungeta! >YÄK< "

"Tässä minä, Tiuhti, jäin vielä syömään, kun veljeni Viuhti oli jo lähtenyt takasin nukkumaan. Minä taas välillä nukahtelen ruokakuppiini...mutta nyt pitää mennä... se on moro nyt"

Mutta nyt nenäliinat huutelevat minuakin lähtemään muihin hommiin. Kommenttejanne odotellessani...