Noin kolme viikkoo sitten sain flunssan. Päätä särki, kurkku oli kipee ja tais siinä joku yskän poikanenki olla. No se meni viikossa ohi. Sitten taas kun olin viikon ollu terveenä, flunssa tuli takasin! Oli jälleen kurkku kipee, päätä särki, selkä oli kipee, jalkoja särki ja oli kunnon yskä. Sitten rupes sattumaan korviin. Kipu oli kuitenkin melko siedettävä, mutta kävin ihan huvin vuoks vaan näyttämässä korvia terkkarilla. Terkkari totes, että molemmissa korvissa tulehdus ja jos ei viikonlopun aikana mene ohi, niin antibiootti kuurille (oli siis torstai) Äiti kuitenkin varas samalle päivälle TK:hon lääkärin.

Voi että inhosin sitä lääkäriä jo heti kun kuulin sen äänen. Herra vastaava lääkäri ei ees vaivautunu ensin ovelle nimeä huutamaan, niinkun normaalisti lääkärit tekee. No, huonon suuntavaistoni takia hömötin istua penkissä, kunnes se idiootti tajus tulla siihen ovelle. Menin sisälle ja oottelin siinä kun se kaiken näköstä hommaili. Sitten se käski aika koppavasti minun ottaa tuoli ja istua siihen. Sitten se vaan tokas, että: "sulla on korva kipee!" Minä sitten korjasin, että :korvaT! Lääkäri oli ihan äimän käkenä ja näytti siltä, kun ihmisellä ei vois olla kahta korvaa! Idiootti... nojoo, siinä se sitten otti korvastani kiinni (ja tässä vaiheessa luulin, että se menias kiskoo koko korvan irti! Sattu nimittäin) Tutki siis ekaks oikeen korvan ja sano, "joo ei täällä mitään tulehuksia ole!!" ja tutki sitten vasemman:"täällä on tulehdus" Sitten se otti sen... mikälie stetoskooppi onkaan kun kuunnellaan sydäntä vai keuhkoja vai mitä sillä kuunnellaankaan. se vaan tunkas sen kylmän skooppinsa paijan alle eikä ees varottanu etukäteen, niinkun normaalisti kaikki mukavat lääkärit tekee. Kun se oli tutkinu meikäläisen loppuun asti, se laitto tulostimen laulamaan ja tulostin nivaskan papereita! 

No se lääkäri reissu oli siltä osin ohi, ja söin kuurinkin kiltisti loppuun (antibiootti 3x /pv)

Viimeviikon torstaina kun toi kuuri sitten loppu, niin viikonlopun aikana kurkkukipu tuli heti takasin ja sunnuntaina rupes taas korvia särkemään!! Viimeyönä sitten heräsin siihen, kun vasenta korvaa särki ihan sikana! Koskaan ei oo korvaan niin paljon sattunu. Kaiken lisäks nyt tämä kipeä vasen korva on ihan tukossa, en kuule sillä juuri mitään ja se tuntuu, niin ku se ois turvonnu ja siellä olis vettä. 

Että jokohan tääkin paska riittäis?? Äiti varas lääkärin tälle päivälle. Onneks ei ole se sama mieslääkäri, kun oli viimeksi!!!!