Meillä alako vihdoin sitten se hiihtoloma. Metriäkään en kyllä ole vielä hiihtäny, enkä välttämättä hiihdäkkään, mutta otin sentään suunnaksi Itä-Suomen. Tulin junalla eilen sukuloimaan tänne. Junat kyllä myöhästeli ihan kiitettävästi jo Tampereen paikkeilla,eikä aikataulua saatu ihan kurottua kiinni. Myöhästely oli vain noin puolen tunnin ja 20min luokkaa, mutta silti kyllä huoletti, että ehinköhän vaihtaa junaa ajoissa. Konduktööri tosin sano, että se kyseinen juna odottaa. Takana istuvilta kylläkin pääsi syviä huokauksia, kun he kuuli, että heijän toinen junansa ei jää odottamaan. Onneksi minulla kävi tuuri, ja minun toinen juna odotti.  

Täällä on pakkasasteita tällä hetkellä n. -27 ja lunta on paaaaaljon. En nyt sitten voi mittään kuvia laittaa tänne, kun kamera on turvallisesti kotona. Päivittelen tätä blogia sitten varmaankin enemmän,kunhan olen kotona. 

Oikein hyvää hiihtoloma -viikkoa niille, joilla se on, ja oikein hyvää hiihtoloma -viikon odotusta niille, joilla hiihtoloma on vielä edessä!