Eilen kun illalla menin veljeni P:n huoneeseen suihkun jälkeen harjaamaan hiuksiani (veljellä parempi peili), niin veljeni sitten otti vauhtia leuanveto tangosta ja pomppasi saamallaan vauhdilla huoneeseensa. No minä, joka siinä peilailin ihteäni sain suoraan P:n tekemän teräväkulmaisen sorkkarauden kulma edellä suoraan nuppiin... Auttsss... Katoin veljeäni niin murhaavasti, että jos katse olisi voinut tappaa, niin veljeni olisi kyllä kuollut saman tien! Taisin minä sitä suutuspäissäni läppästä  ja sanoa tyhmäksi ja samassa säntäsin jo huoneeseeni! Huoneessani sitten kokeilin päätäni ja totesin, että ei minähän vuodan verta! Otin tuolilta (valkoisen) pyyhkeen ja pyyhin sillä verta pois. Ensimmäinen ajatus, joka mieleni putkahti oli, että: "voihan jeemale, nyt pitää mennä uuestaan suikuun!!" Niinpä huusin, no okei karjuin saunassa kanssani olleen äitin paikalle, joka sitten saman tien tyrkkikin mulle jo särkylääkkeitä suuhun  Onni onnettomuuessa, etten joutunu sentään tikattavaksi, tai ettei taju menny... Veljeni P:n ilme oli kyllä jokseenkin näkemisen arvinen, kun se vaan monttu auki kahto, un meikä meuhaa kun mielipuoli! hehehh... No siinähän se perjantai ilta mukavasti meni ihmetellessä, että mites tässä nyt näin kävi...

Joo, no nyt kun pääsin oikein kunnolla vauhtiin, niin voisinpa tässä kaiketi sitten vielä muutaman rivin kirjoittaa , kun Amalia päivitystä kerran jo kaipaili

Viimeviikko meni kyllä ihan täysin omaan huoneeseeni linnottautuneena.. Niin, arvaatte varmaan. KOEviikko! KAuhea lukeminen. Ja alueenahan ei suinkaan ollut sivut 1-30 vaan koko kirja eli abaut noi 10-90 sivua! Niin, että siinähän se viikko sitten vierähti.

Jotain valmistakin olen tehny. Sain nimittäin sen jo aiemmin puhumani mekko/tunikan valmiiksi, jota siis tein siellä kansalaisopiston käsityöpiirissä  Laitan siitä kuvaa vähän myöhemmin, sillä meidän yhteinen kone on rikki ja lataan sinne yleensä kaikki kuvat, ettei oman  koneeni muisti mene (aika ovelaa vai? ) No niin, mutta siihen on hyvinkin looginen selitys... Minun oma koneeni on koulukoneeksi ostettu, joten teen tällä koulujuttuja, joihin sitten tartteen muistia! Niin, joten siksi siis kuvaa myöhemmin.

Mutta joo, oikohan siinä kaikki... hmm... Kipeä pää, kirjoitettu... ommeltu mekko/tunika, kirjoitettu... koeviikko, kirjoitettu... No joo, siinähän ne taisi olla tältä erää, joten toivotan kaikille Hyvää ja ennen kaikkea turvallista viikonloppua!