Niinhän siinä sitten kävi, että kesäloma meni itäisessä suomessa sukuloidessa!  Nyt on sitten enää vähän vajaa viikko koulun alkuun, jolloin se hetki koittaa, että onkin asteltava lukion ovista sisään.. Koulukirjatkin sain muutama päivä sitten. Kun näin äidinkielen käsikirjan, joka on kuin tiiliskivi, kysyin äitiltä, että vieläköhän ehtis laittaa hakupaperit esikoulun puolelle menemään?  Ei taija kuitenkaan ihan onnistua.

Kesäloma kului tosiaankin siellä Itä-Suomessa, aika tavalliseen ja tuttuun tapaan. Kävin paljon uimassa, loikoilin ja otin aurinkoa, söin jäätelöä ja näin yhtä kaverianikin, joka suostui tulemaan Jyväskylästä Lieksaan ihan meikäläistä tapaamaan  Monia kavereita kuitenkin jäi näkemättä.. noh, ensi kesänä (tai talvella) uus yritys!!

Kesälomalla en muuten tehnyt ollenkaan käsitöitä. Ei jotenkin ollut yhtään sellanen fiilis, joten otinihan vain rennosti. Tosin sekin jo ehkä selittää, että sain oman skootterin, joten sillä päristellessä meni aikaa

Tänään muuten innostuin lähtemään kirppikselle ja löysin sieltä yhden rannekorun, jolla hintaa oli vain 1,5e. Siitä tulee sitten kuvaa myöhemmin. Lisäksi kävin (ylläripylläri) kangaskaupassa, jossa on loppuunmyynti. Minulle kun iski inspis tossa viimeyönä..taas. Japäätinkin sitten laittaa sen toteen, kunhan ostan ensin vielä kuminauhaa  Siitäkin tulee sitten varmasti jonkunlainen: "verta, hikeä ja kyyneliä" -postaus lähitulevaisuudessa. Ennen koulun alkua varmaankin. Kaiken tuon lisäksi yritin huom!! yritin etsiä ketjua ja isoja helmiä, mutta en niitä mistään löytäny! Oisin nimittäin tarvinnu!

Nohh, ei tässä varmaan sen kummempia ollukkaan kerrottavana..