Täälläpäin on nyt muutaman päivän aikana satanut oikein urakalla. Pyykkejä ei voi viedä ulos kuivumaan ja kun menet ovesta ulos kastelet todennäkisesti varpaasi pihallamme kokoajan kasvavassa vesilätäkössä! Ai että miten syksy on sitten mukavaa... Lenkillekkään et pääse, jollet halua kävellä kaatosateessa ja meidän Netta-koiran turkkikin on sen verran paksu, ettei sitä viitsisi viedä ulos kaatosateella. Paitsi tietysti sitten jos Netalle laittaisi sadetakin, mutta kun olemme onnistuneet hukkaamaan sen Netalle tarkoitetun takin.    Käytin minä kyllä Nettaa eilen illalla tunnin lenkillä. Klo 20 lähin ja klo 21 tulin. Sen jälkeen minulle vielä iski kuntoiluvimma... niinpä poljin vielä kuntopyörääkin!  

Sitten toiseen asiaan. Odottelen tässä, että postilaatikkoomme kolahtaisi kansalaisopiston -lehti, jotta pääsisin ilmoittautumaan siihen käsityökerhoon. Niin ja ajattelin minä ilmottautua johonkin liikunta juttuunkin..   

Pitänee tästä nyt sitten äkkiä sykästä ULOS, kun vihdoinkin tuo sade näyttää lakanneen,jos vaikka ehtisin käyttää Netan lenkillä. Hauskaa viikonloppua kaikille!