Nii tämä on vaan tämmönen olen-edelleen-elossa -päivitys  Koeviikko on kesken, ja vielä pitäisi 2 koetta suorittaa (filosofia ja ruotsi), 2 olen jo suorittanut (matikka ja kemia). Kemian kokeesta voinen sen verran todeta, että tulen tekemään ensi vuonna sen samaisen virheen kun tänä vuonnakin = otan kemian kursseja. Kemia itessään on mielenkiintosta ja jaksan sitä lukeakkin koska tykkään siitä, mutta kokeessa kaikki muuttuu hankalaksi. Numeroa odotellessa.
Matikka taas ei ole minun vahvinta alaa ei sitten ollenkaan. Ja koska kaikki tehtävät oli kokeessa sanallisia, enkä ymmärrä enkä siedä niitä, niin kokeen arvosanakin voi olla aika tasokas etten sanoisi! Istuin aina peruskoulussa tukiopetuksessa, koska en vaan ykinkertasesti aina osaa hahmottaa sanallisia matikan tehtäviä. 

Oon kyllä huomannu, että viimesissä jaksoissa ei ole enää jaksanut panostaa niin hyvin, kun kolmessa ensimmäisessä jaksossa. Lukiossa ihan oikeesti väsyy helposti. Onneks koulua on enää ensi viikko ja sitten onkin yksi kokonainen päivä vapaata, ja sitten menen töihin. Noh, vaihtelu virkistää   Ettei tämä nyt menis ihan masisteluksi, niin laitan tähän muutaman ottamistani kuvista.