Olen tässä tahtomattani pitänyt liki kuukauden blogitaukoa. Minun oma koneeni on huollossa TAAS ja tälläkertaa äänikortti  on sökönä. Oli hajonnu sitä edellisen huollon aikana, ja sain kyllä koneeni takasin, mutta äänet ei kuulunu. Siitä syystä tämä bloggailukin on jäänyt vähän retuperälle, mutta nyt lupaan petrata, kun saan koneeni takasin!

Käsityöt on vähän huonolla tolalla. En ole juurikaan koulukiireiden keskeltä ehtinyt mitään mukavaa tekemään. Hameeni olen korjannut, rusetin olen ommellut ja muuta pientä... mitään suurempaa en kuitenkaan ole aikaiseksi saanut. Tässä kuitenkin passi-pussini, jonka tekasin hät hätään, kun hommasin passin huhtikuista saksan matkaa varten. Passia kun ei saisi altistaa sille ja tuolle, eikä sitä saisi laittaa sen ja tämän ja tuon kanssa sinne tänne ja tuonne. Niinpä päädyin tekemään tällaisen version, joka täyttää kriteerit: ei hankaa, mutta suojaa passia

 

Ompelin passipussiin nauhat molemmille puolille, jotka saa kätevästi solmuun, ja omasta mielestäni rumien ompeleiden, päälle laitoin napit, jotka bongasin kirpparilta hintaan 5senttiä! Ihan kiva passipussi  Onnistuin muuten hajottamaan tuollasen pienen tekeleen aikana yhden neulan. Se vaan jotenkin väänty, kun yritin tehdä eteen-takasion -peruutuksen. Ei kone pysyny ilmeisesti ihan mukana minun touhussa. Lisäksi hajotin yhden neulan ommellessani semmosia pitsirusetteja. Oli siinä hymy hyytyä.

Neula muistutti ompeluni jälkeen enemmänkin S-kirjainta, kun neulaa. On se taitolaji tuokin...

Nyt tämä pikainen kuulumisten kertominen ´saa jäädä näinkin lyhykäiseksi, sillä olisi varmaan hyvä mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna pienille mennä vetämään SRK:n leiriä leirikeskukseen. Lupaan palata asiaan muutaman päivän sisällä! 

PS: onko jollain muullakin ongelmia Vuodatuksen kanssa? Ei aukase välillä vuodatusta ollenkaan, ja kuvien lataaminen ei tosiaankaan ole sitä nopeinta mahollista.