Oon näköjään päivittäny blogini 11 päivää sitten viimeksi! Oon muutenkin ollu ihan hiljaa, vaikka toisten blogeissa olenkin vieraillut päivittäin. Noo... tuotanoinnii. Ensinnäkin, oon jo 5 viikkoa putkeen kipeä. Sain taas flunssan. Korva edelleen tukossa, mutta ei sentään kipee. päätä särkee ja silmä oli rähminy tänä aamuna umpeen. ei kuitenkaan näyttäs olevan mitään tulehduksen merkkejä. Yskää ja nokka vuotaa. Jäin tänään sitten kotiin, kun nukuin yönkin niin huonosti..

Huomenna minä suuntaan koulun järjestämän retkipäivän merkeissä Turkuun. Käydään Turun linnassa ja sitten jossain ihmeen meri-museossa, vai mikälie olikaan  Sen jälkeen on tunti "vapaa-aikaa" Turun keskustassa (ostoksille, syömiselle..) mutta me jotka ollaan vanhemmilta pyydetty semmonen lupalappu saadaan jäähä sinne loppupäiväksi, kunhan hommataan ite kyyditykset takasin.

Kävin tekemässä muuten sen kemian uusintakokeen (edellisestä kemian kokeesta sain 7+, mutta menin siltikin korottamaan) Nyt jänskättää vaan, että sainkohan nostettua numeroa 8, vai en.  

Sitten tosiaankin ilmottauduin semmoseen kerhonohjaus juttuun. Se on jokatoinen torstai ja saan siitä 8e/kerta. Ei sillä kyllä miljonääriksi tule, mutta onpahan ees vähän ekstraa joka kuukausi.