....En ole tainnu kirjottaakkaan vähään vaikaan (viikkoon?) vaikka nyt on koulussa ollutkin erikoisviikko, eikä ole sen kummemmin tarvinnut mitään läksyjä tehdä, kun ei ole normaali aineitakaan ollu, mutta jotenkin on vain jäänyt tämä kirjoittelu! 

Niin, siis tosiaan, tämän viikkoa on ollut koulussa erikoisviikko.se siis meinaa sitä, että koulussa ei ole normi aineita, vaan minulla on esim. (oman valinnan mukaan) Opi-kurssia aamupäivällä, ja iltapäivällä on ilmasutaidon kurssi. Molemmat on ihan mukavia, vaikkakin en näyttelemisestä tykkää ja olen esiintymiskammoinen. Me tehdään pieniä näytelmiä siis tuolla ilmasutaidossa.  

käsitöistä ei muuten tule TAASKAAN yhtään mitään, koska kumpikaan meijän ompelukoneista ei toimi kunnolla. Millon katkeilee lanka, millon ei tee tikkiä ollenkaan, millon harppoo ommellessa ja sitä rataa. ei vaan toimi..

Kävin muuten kirppiksellä tässä...olikohan se tiistai-iltana (?) ja löysin sieltä ihann laukun. Sitä en nytt tähän postaukseen laita, sillä en ole vielä saanut aikaseksi ottaa kuviamoisesta ihanuudesta. Kun kiikutin sen tyytyväisenä kotiin, niin äiti vaan tokasi:"eiköhän sulla alkais jo olemaan noita laukkuja?" Nojaa, naisella ei koskaan voi olla liikaa laukkuja  eikä niitä nytt olekaan, kun 3 isoa ja muutama pieni, ja loput onkin rikkinäisiä...

Mitähän vielä?? syksy tekee kovasti tuloaan. Jokapäivä on nyt sadellu vettä ihan kiitettäviä määriä, ja tänään sitten päätin käydä heittämässä pressun skootterini päälle, kun meijän auto oli autotallissa, jollon sinne ei sitten muuta mahukkaan, niin joutuu skotu ulkona tököttämään.

Laitan vielä myöhemmin kuvia, mutta nyt taidan päättää tämä postauksen tähän!

Niin ja PS: olen ollut karkkilakossa jo 2vk ja 5pv!